BLOEMEN BESTELLEN  (klik op de titel om te bestellen)


Dit is de fleurigste pagina van deze site. Bloemen zijn hier dan ook het belangrijkste thema. Niet om mijn eigen kas te spekken overigens of om die van de bezoekers te willen plunderen, maar als extra dank en steun aan degene die mij vanaf het eerste uur belangeloos heeft geholpen bij de totstandkoming van BDD-INFO.NL en mij nog steeds met raad en daad bij staat. Naast zijn eigen site beheert mijn 'personal helpdesk' namelijk ook een site met online bloemen. Bloemen sturen, rozen bezorgen , chocolade versturen, wijn of champagne bestellen door heel Nederland of zelfs over de hele wereld.......het is allemaal mogelijk via de websites onlinebloemen.com en rozenbezorgen.com  en dat tegen zéér scherpe prijzen. Bloemen houden van mensen, maar andersom geldt dat ook uiteraard en er is altijd wel een gelegenheid om iemand te verrassen met een boeket of door champagne te bestellen . Door het online voor u te laten regelen, zijn ook mensen die u niet in levende lijve kunt bezoeken op deze manier bereikbaar met een bos fleurige bloemen.  Wat is er nou leuker dan iemand op deze manier een goed gevoel  te geven?online bloemen.com Voor dit alles wordt  met de beste vakmensen op dit gebied gewerkt en standaard hoge kwaliteit geleverd. Ik kan er over meepraten, want een aan mij bezorgd boeket en een door mij verstuurd boeket waren beiden van topkwaliteit en bovendien in overeenstemming met hoe de boeketten op de site staan afgebeeld, zodat u weet, dat datgene wat u ziet, ook werkelijk wordt  gegeven.


Ook de andere kado's zoals flessen wijn, knuffels, chocolade en de bezorging van rouwstukken worden door OnlineBloemen en RozenBezorgen zorgvuldig en bekwaam afgehandeld. U kunt betalen via iDeal en Creditcard. Om alle boeketten en producten te bekijken surft u naar: rozenbezorgen.com en/of onlinebloemen.com 


Rozen bezorgen, of andere bloemen versturen wordt nog leuker indien u zich laat inspireren door de leuke suggesties op de site, zoals het kiezen van een paar bijpassende dichtregels of het gebruiken van symboliek op grond van de betekenis van bloemen . Het bloemen bezorgen wordt altijd correct afgehandeld ook indien een bewoner niet thuis is. Middels een kaartje wordt de afwezige bewoner op de hoogte gesteld van het alternatieve afleveradres, doorgaans de buren. Doe eens aardig en stuur iemand zo'n bloemetje.