• Belangrijke informatie over het forum
  Hartelijk welkom op het forum van www.bdd-info.nl
  Via dit forum kunt u in contact komen met BDD lotgenoten en andere betrokkenen. Uw privacy is gewaarborgd. Anderen hebben geen mogelijkheden om uw contactgegevens te bekijken. In dit gedeelte kunt u meer informatie vinden over de werking van een forum.
  Ervaren forumgebruikers zullen dat waarschijnlijk niet nodig hebben.
  9Topics
  9Posts
  Last postHuisregels
  by Incognito 15 Sep 2005, 02:24
 • Verzoeken voor interviews
  Journalisten, studenten en onderzoekers kunnen hier een oproep plaatsen voor interviews en/of informatie over BDD.
  56Topics
  179Posts
  Last post by royvdmeij
  11 Oct 2017, 11:21
 • Gegadigden die zich beschikbaar willen stellen voor interviews
  Laat hieronder je gebruikersnaam van dit forum achter als je bereid bent je beschikbaar te stellen voor interviews. Hieronder je gebruikersnaam achterlaten betekent dat je het niet erg vindt om benaderd te worden door de beheerder van het forum of door journalisten/studenten/onderzoekers etc. in verband met verzoeken voor interviews. Uiteraard beslis je zelf uiteindelijk of je op die verzoeken zult ingaan. Laat je gebruikersnaam dus achter als antwoord/reactie op het door de forumbeheerder geplaatste bericht met de titel: Ik stel mij beschikbaar voor interviews. Een emailadres achterlaten is handig voor de interviewers, maar betekent minder privacy (het genoemde forumonderwerp is niet afgeschermd namelijk!!). Alleen een gebruikersnaam achterlaten betekent dat je af en toe een mail van de beheerder zult krijgen om je te attenderen op lopende verzoeken. Mailadressen blijven dan afgeschermd voor interviewers en buitenstaanders omdat ze niet zullen worden vrijgegeven door de beheerder.
  1Topics
  1Posts
  Last post by Journalisje
  24 Jun 2013, 11:30
 • Ik stel mij beschikbaar voor interviews
  Laat hier je gebruikersnaam achter. Zie voor meer info het onderwerp hier direct boven.
  7Topics
  31Posts
  Last post by AmySchuitemaker
  12 Nov 2015, 20:47
 • Introductie
  Vragenrubriek waarin forumleden vragen kunnen stellen aan Mw. dr. Yanda van Rood, psychotherapeut. Mw. van Rood is werkzaam op de afdeling psychiatrie van het Leids Universitair Medisch Centrum en heeft veel ervaring en deskundigheid met betrekking tot BDD.
  0Topics
  0Posts
  No posts
 • Vragen aan de deskundige
  Stel hier uw vraag aan Mw. dr. Yanda van Rood, psychotherapeut. Op gezette tijden zal zij de vragen beantwoorden om ons meer inzicht te verschaffen in de problematiek en hoe daar mee om te gaan.
  37Topics
  171Posts
  Last post by Incognito
  22 Mar 2018, 23:23
 • Ontsnap even uit de verborgen wereld
  Laat bij IK BEN NIEUW weten dat ook u in de wereld die BDD heet, verstrikt bent geraakt. Zo is het voor iedereen snel duidelijk dat er weer een lotgenoot (of betrokkene daarvan) is bijgekomen.
  0Topics
  0Posts
  No posts
 • Ik ben nieuw
  238Topics
  1672Posts
  Last post by bloem68
  13 May 2018, 19:55
 • Lotgenotencontactgroep
  Voor iedereen die wel eens in het echt met anderen wil praten.
  27Topics
  426Posts
  Last post by Rollercoaster
  20 Sep 2015, 08:14
 • Forum
 • Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder
  In dit forumgedeelte waait het motto van de frisse levenslust á la Ramses Shaffy, die altijd bleef geloven in de kracht van mensen en hun daden. Die naast het drama, altijd weer opstond en doorging. Voor wie kan huilen maar lachen tegelijk, omdat er altijd weer manieren zijn om door het oog van de naald te kruipen en het zonlicht toe te laten in onszelf. Maar vooral ook iemand die mensen wist te verbinden ondanks alle grote verschillen.
  29Topics
  232Posts
  Last post by Incognito
  10 Apr 2014, 14:21
 • Forum
 • ONDERZOEKEN EN BIJEENKOMSTEN
  Voor het plaatsen van onderzoeken en bijeenkomsten die worden gemonitord door een officiële instantie zoals ziekenhuizen, behandelcentra, onderzoekers en wetenschappers gelinkt aan genoemde instanties.
  4Topics
  7Posts
  Last post by Incognito
  28 Oct 2014, 21:59