MULTI FOR MEDIA
aanbeveling m4mEEN AANBEVELING VOOR IEDEREEN


Een voor mij onmisbare hulp tijdens het tot stand brengen van deze site was en is de begeleiding van  M4M.nl (Multi for Media) uit Oegstgeest/Leiden. M4M is de site van Martijn Anschütz, een enthousiaste, zelfstandig opererende webdeveloper die volledig belangeloos zijn kennis, ervaring én.........medewerking aanbood. Dat is gewoonweg magnifiek! Een vermelding hier is daarom zeer verdiend. Zulke mensen bestaan dus gelukkig ook nog in deze hectische tijden. Het was voor mij een geschenk uit de hemel, want ik moet eerlijk bekennen dat toen ik in juli 2005 eenmaal het besluit had genomen om een site over BDD te gaan maken dat natuurlijk gemakkelijker was gezegd dan gedaan. Via bemiddeling kwam ik in contact met de oprichter van M4M.nl en hij bleek erg enthousiast te zijn over mijn initiatief en bood spontaan zijn hulp aan. Die hulp heb ik met beide handen aangegrepen. Door veel zelfstudie en gewoon proberen volgde zo een spoedcursus website bouwen, waarbij Martijn Anschütz telkens als veel geraadpleegde helpdesk fungeerde en waar nodig correcties of verbeteringen aanbracht. Het resultaat kunt u hier nu zien en voor een eerste bouwwerkje vind ik het best geslaagd. Ik ben er in elk geval zeer tevreden mee. De site is overzichtelijk, niet te druk en er zijn voldoende mogelijkheden tot communicatie. Het zal vast nog beter kunnen en als ik de site volledig zou uitbesteden aan bijvoorbeeld de mensen van M4M zouden zij dat ook absoluut kunnen waarmaken, maar voor mij was en is het belangrijk dat mijn persoonlijke touch in de site is terug te vinden. Ik heb er dus voor gekozen zelf de site te bouwen, maar een groot deel van de expertise komt bij M4M.nl vandaan.
aanbeveling m4mToen de site klaar was, kwam de volgende stap: het bekendmaken en zoeken naar geschikte linkpartners voor de site, oftewel de linkbuilding. Ik wist niet dat daar nog zoveel bij kwam kijken. Zoekwoorden en links bleken erg belangrijk te zijn en ook de kwaliteit van de inhoud van de eigen site en de gelinkte sites zijn van groot belang. Het is een uitgekiende zoekmachine-marketing strategie die ervoor zorgt dat zowel Google als anderen de site gaan waarderen en genegen zijn er aandacht aan te besteden. Achterover gaan zitten en niets doen was dus geen optie. Telkens werd een verfijning doorgevoerd in het onderliggende web van de site. Deze fase van de site werd volledig aangestuurd door M4M.nl en met overweldigend resultaat mag ik wel zeggen. Vanuit het niets bereikte de site al heel gauw de belangrijke kanalen en ook de waardering van de site in Google werd een feit. Typ "BDD" in bijv Google, MSN of YAHOO! en de site staat opde eerste plek van de zoekresultaten! Door al deze promotie kwam de site ook in een stroomversnelling bij de mensen waar de site voor bedoeld is. Veel bezoekers dus en ook veel reacties. Ben ik tevreden? Ja, honderd procent! Had ik dit verwacht? Nee, absoluut niet (wel gehoopt). Zijn we nu klaar? Zeker niet, want net als in het echte leven is ook het beheren en promoten van een site een dynamische bezigheid die onderhevig is aan snel wisselende informatiestromen. En daarom blijft M4M.nl de stille maar krachtige motor achter mijn site om zo telkens weer betere resultaten te krijgen. We gaan ervoor!!!!!


Bij deze dan ook oprechte dank aan mijn steun en toeverlaat op www gebied, the one and only Martijn Anschütz! Zonder deze begeleiding was de site niet bekend geworden, dat is een ding wat zeker is. Bent u nieuwsgierig geworden naar de betaalde werkzaamheden van deze weldoener? Heeft u ook behoefte aan professionele begeleiding voor uw site? Bezoek dan de nieuwe site van M4M en kijk eens wat Multi for Media wellicht voor u of uw bedrijf kan betekenen. Naast webdesign levert M4M ook talloze andere diensten zoals webpromotie, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing. Deze diensten worden bij voorkeur verstrekt in de regio Leiden om ook persoonlijk overleg mogelijk te maken.